A Dukes utoljára magyar csapat ellen 2010-ben mérkőzött meg a CEFL-ben. Akkor a Budapest Wolves először 20:34 arányban idegenben verte el őket. A második mérkőzésre sajnos a Novi Sad csapata már nem tudott kiállni, így 35:0-val mehettek a Farkasok az elődöntőbe.
2015-ben 4 év kihagyás és építkezés után visszatértek és a döntőben egy végletekig kiélezett meccsen legyőzték a Vukovi Beograd csapatát!

A Cowbells egyik előd csapata a Budapest Cowboys 2009-ben szerepelt utoljára a CEFL-ben. Akkor két verességgel (idegenben 56:20, míg hazai pályán 12:28) zártunk a Újvidék csapata ellen.
Sajnos az első mérkőzésünk az Indjija Indians ellen elmaradt, de szombaton végre pályára léphetünk.

Néhány játékos, akikre érdemes lesz odafigyelni a vendég csapatból:

Andrew Banks, QB - Földön és levegőben is egyaránt veszélyes. Az egyetlen gyengepontja a magassága. Viszont az első pár mérkőzés videó alapján mérkőzéseket is képes eldönteni. Amint szabad területet lát maga előtt el is indul, így nehéz nap vár majd a védőfalunkra.

Europlayers adatlapja: http://europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=19529Kevin Eckel, RB/DB - Egy mozgékony irányító mellé egy igazi erőfutó nagy párosítás. Bár eddig még nem tudott kiemelkedőt alkotni az eddigi mérkőzéseken, de minden bizonnyal nehéz lesz megállítani a több, mint 100 kilós futót.

Europlayers adatlapja: http://europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=52905

Patrick Tambour, LB/RB - Az erősítésekből nem maradhat ki a védelem se. A fiatal dán nagyon jó adottságokkal rendelkezik. Nem tudunk róla sajnos túl sok információt.

Europlayers adatlapja: http://europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=50825

A mérkőzésig már csak 3 nap van hátra és az Eger elleni vereség után nagyon bizonyítani akar a csapat!

Helyszín: 1101 Budapest, Vajda Péter utca 38. Építők Sporttelep

Kapunyitás: 14:00

Kickoff: 15:00

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/220231731683754/

Várunk mindenkit szeretettel egy kis BBQ-ra és kőkemény focira!

Hajrá Cowbells!