Lassan minden HFL csapatba megérkeznek az import játékosok és a Wolves is beállt a sorba.
Danku Dávid idén nem lép pályára és Darrell Tate pedig a Tigersnél folytatja. Nem volt nehéz rájönni, hogy elkél egy új futó a csapatban.

A Miskolc sorra nyeri az aréna kupákat és ehhez újabb ismerős arcot hívott segítségül.

Budapest Wolves:

(Aaron Osborne 25-ösben.)

Aaron Osborne (William Penn University Statesman, USA:NAIA) érkezik futó és elkapó pozícióba. Ha a híresztelések beigazolódnak és Roczkó Ivánt idén tényleg center poszton vetik be, akkor hatalmas felelősség hárul majd Aaron-re ebben a szezonban. 

Europlayers adatlap: http://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=33018

(Robert Oates III 42-esben.)

Egy ízig-vérig passzsiettető érkezik a falkába. Adataira egy pillantást vetve egy 3-4 -es védelemmel felálló igazi szélső LB képe rajzolódik ki előttünk. Kíváncsian várjuk mit is mutat majd nekünk a pályán Robert Oates III.

Europlayers adatlapja: http://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=53801

Miskolc Steelers:

Dion Williams már tavaly is az Acélosok gárdáját erősítette, de idén minden bizonnyal más szerepet is betölt majd a receiver/safety/returner feladatokon kívül. Már a miskolci NG arénán is láthattuk futóként a pályán, így a HFL-ben is erre számítunk. Főként azért, mert a Steelers erős passzjátéka mellett a futás eléggé akadozott és Dion most 5-10 kg többlettel új színt hozhat a támadóegységbe. 
 

Sok pletyka kering, hogy hány és milyen játékos is érkezik még hozzájuk, de ha tippelnünk kéne akkor mindenképp védőjátékos(ok)ra tennénk a voksunkat.

Hamarosan jelentkezünk a felkészülési mérkőzések beharangozóival és a CEFL ellenfelek igazolásaival.

Addig is...
Hajrá Cowbells!