Dewayne Harris sajnos sérülés miatt korábban távozott, így helyére újabb játékost igazoltunk.
Ő pedig nem más, mint Eric Agyeman!


Mikor kezdtél el focizni?

13 éves koromban kezdtem el. Mindig is élveztem más sportokat, mint például a labdarúgás vagy a kosárlabda, de 9. osztályban megszerettem a footballt.

Milyen poszton játszottál?

Amikor elkezdtem a sportot először futóként játszottam és helyet kaptam defensive back-ként és visszahordóként is. A főiskolán már főleg csak DB poszton.

Mi a legjobb emléked a fociból?

Az egyik legjobb emlékem 12-es koromból van. Az egyik mérkőzésen több mint 200 yardot és 4 touchdownt futottam 14 kísérletből. De nem is a számok teszik olyan széppé, hanem az, hogy édesanyám is kint volt a mérkőzésen. Ez volt az első mérkőzésem amit látott és örültem, hogy megkaptam az MVP címet és büszke lehetett rám.

Melyik csapatban játszottál a Cowbells előtt?

A Steel City Menace profi terem football csapatban játszottam előtte.

Mi a terved a következő 5 évre?

A következő 5 évben szeretnék tovább fejlődni, mint atléta és a legmagasabb szintet elérni a footballban, ami az NFL. Persze tengerentúli játékosként szeretném segíteni a csapattársaimat, hogy ők is folytathassák a fejlődést.

Mi a kedvenc ételed?

A kedvencem a csirke Jollof rizzsel. Ez az étel a szülőföldemről Ghánából származik.

Köszönjük a válaszokat és Üdvözlünk a Cowbellsben!Dewayne Harris have to leave early because of his injury, so we signed another player.
He is none other than, Eric Agyeman!

When did you start to play football?

I started playing football when I was 13 years old..I always enjoyed other sports like soccer and basketball, but when I got to ninth grade I fell in love with football.

Which position did you play?

I started off playing runningback when I first started playing football. I also played defensive back and kick return. In college I played mostly defensive back.

Whats your best memories from football?

One of my best memories from football comes from 12th grade.. I scored four touchdowns on 14 carries and had over 200 yards rushing. It wasnt the numbers that made it a good memory but it was the fact that my mom was at the game. It was her first time seeing me play football, and I was glad to get mvp and make her proud.

What was your last team before the Cowbells?

The last team I played for was the Steel City Menace professional indoor football team.

Whats your plan for the next 5 years?

My plan for the next five years is to keep developing as an athlete and get to the highest level of football which is the NFL. Also whiles im overseas I would like to help my teammates to continue to develop as well.

Whats your favourite food?

My favorite food is jollof rice and chicken, this is a dish from my naitive land Ghana.

Thank you for the answers and Welcome to the Cowbells!